De aanpak van Manon

Individu

Ieder individu is uniek met een eigen verhaal en ervaringen en daarom is iedere behandeling specifiek afgestemd. Mijn inzet past niet in een standaard en dus is een aanpak vooraf niet exact te vertellen. Toch zal ik je een goede indruk geven van wat je mag verwachten.

Bij onze eerste ontmoeting creëren we een sfeer van veiligheid en ontspannenheid. Daarmee ontstaat ruimte om je verhaal te vertellen. Ik zal met respect, compassie en mededogen naar je luisteren. Als mens tot mens en van ziel tot ziel. En daarmee krijg ik inzichten in je behoeften en kan ik zien hoe ik je ga helpen.

We stemmen samen af wat het doel gaat zijn en in welke tijd dat te gaan bereiken. We gaan bouwen aan een vertrouwen dat geen berg te hoog is en we er samen uitkomen. Ik ga je helpen met inzichten waardoor verwarring en angsten gaan veranderen in overzicht en vertrouwen in de toekomst. Ik geef je daarbij keer op keer een onvoorwaardelijke energie waarmee je echt vooruit gaat.

Coachen is voor mij een passie waar ik voor leef. Ik doe geen trucje maar begeleid en ondersteun als mens met onvoorwaardelijke inzet. 

 

Wil je meer weten over wat Manon voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.

Groep

Iedere groep heeft een eigen verhaal en daarom is iedere training uniek en specifiek afgestemd. Na een eerste intake gesprek met management en of directie, heb ik de organisatie doelstellingen helder voor ogen. Daarna ga ik met de groep aan de slag in een sfeer van veiligheid waardoor ruimte ontstaat voor de groepsleden om hun verhaal te vertellen.

Ik zal me vervolgens gaan verdiepen in de onderlinge verhoudingen en knelpunten. Deze inzichten zal ik gaan delen met de belanghebbenden. Ook gaan we samen tot nieuwe inzichten komen zodat ieder zijn eigen bijdrage gaat leveren en het een groepsproces wordt.

We stemmen eerst samen af wat het doel gaat zijn en in welke tijd dat te gaan bereiken. We gaan bouwen aan een onderling vertrouwen en gezamenlijk proces. Ik ga helpen door inzichten te geven in personen en in de waarde voor elkaar. Iedereen gaat daardoor een betere rol krijgen in het geheel. Dat geeft ieder vooral meer plezier en waardering voor elkaar.

Trainen is voor mij een passie waar ik voor leef. Ik doe geen trucje maar begeleid en ondersteun als mens met onvoorwaardelijke inzet.