Ervaringen met Manon


 • Icon Quote Left

  Greta Barends zegt over Manon als haar coach;

  De gesprekken met jou Manon zijn voor mij heel waardevol. Je zorgt er voor dat ik centraal sta, je stuurt, stelt de juiste vragen, soms confronterend, alles met zachtheid, ieder in zijn waarde latend. Maar ook; zelf verantwoordelijkheid dragen. Je neemt de tijd je verdiept in de ander. Stelt ook grenzen. Je hebt mij meegenomen op een pad die mij meer inzicht heeft gegeven in wie ik ben en wat ik kan. Daar ben ik erg blij mee.

  Als ik aan je denk dan komt er het volgende in mij op: rust, humor, aandacht, liefde, doorvragen, graven, positiviteit, warmte, vertrouwen, eigenheid, betrokken, creatief.

  Liefs Greta

 • Icon Quote Left

  Pauline Beverloo zegt over Manon als haar coach;

  Manon is een bijzonder mens die je met overtuiging en humor coached.

  Ze straalt veel warmte en energie uit. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn en dat we gelijk zijn. Ze geeft mij de mogelijkheid naar mezelf te kijken en in te zien hoeveel ik al gegroeid ben.

  En dat de ik niet alleen sta in de weg die ik nog wil afleggen. Manon biedt je rust maar tegelijk de spirit die nodig is om aan je zelf te werken.

  Dikke knuffel,

  Pauline 

 • Icon Quote Left

  Hanno Cramer zegt over Manon als zijn groepscoach;

  Manon verbindt zich onvoorwaardelijk aan de ander. Het is een groot cadeau om in de nabijheid van zoveel gevende energie te zijn. Je gaat daardoor zelf ook meer openstaan en je verbinden met de ander. Haar verbindende energie verbindt ook de groep en dat is een bijzondere kwaliteit. Manon vermindert met haar open blik en haar open hart veel van mogelijke weerstand tegen verandering. Met Manon ga je graag op weg.

  Groet, Hanno

 • Icon Quote Left

  Corry zegt over Manon als vriendin en (ex)collega.

  Een ontmoeting met Manon is het altijd een groot feest. Er is onmiddellijk verbinding en de babbeltjes gaan snel de diepte in met ontmoetingen op hoofd, hart en ziel. Evenzo kan dit plots omslaan in een ‘kinderlijk’ ontladende giechelbui. Kortom een mens om van te houden.

  Als ik Manon spreek of zie, is de verbinding zo sterk, dat het bij mij spontaan gaat stromen. Zij is zo open en liefdevol, dat ik onvoorwaardelijk mag en kan zijn wie ik ben. Manon toont en heeft begrip voor iedere ‘ontsporing’, als was deze van haarzelf , laat dit voor wat het is en pakt terug op je mooie kern. Ja, die mooie kern ziet Manon bij zovelen en iedere keer opnieuw zie ik haar dan blij verwonderd zijn over de ‘schoonheid’ van de ander.

  Zij biedt een heel veilige omgeving om op je eigen tempo te leren en te groeien. Bij kleine stapjes zie ik haar net zo hard juichen als bij grote sprongen. Manon streeft naar verbinding tussen hoofd en hart. Dat is wat zij voorleeft, simpelweg omdat zij dat IS. Door haar aandacht legt zij 2 lijntjes tussen hoofd/hoofd en hart/hart.

 • Icon Quote Left

  Philip Fiolet zegt over Manon als zijn NLP-trainer/coach;

  Ik heb Manon leren kennen als een lieve betrokken medecursist. Ze had altijd wel een luisterend oor voor iedereen. Daarbij straalde ze altijd liefde, hartelijkheid uit met een warme glimlach. 

  Daarna heb ik manon leren kennen als mijn NLP-trainer. Toen pas heb ik haar ware kracht ontdekt, hoe goed kan zij mensen meenemen in een stilte, die zij vult met compassie, rust en kracht, waarin je word uitgenodigd tot je ware zelf te komen, in een veilige omgeving!

  Ook het overbrengen van de leerstof, deed zij op een rustige maar met veel humor doordrongen manier, zodat je als vanzelf bij de les bleef. 

  Zij weet de client zo te wijzen op hun innerlijke kracht die zij als uniek mens bezitten, dat zij daardoor opgetild worden in hun zelfvertrouwen. Bovendien zag je hoe de client zich opende tijdens het gesprek, en volledig ontspande. Een kwaliteit van Manon die ik zelf ook zou willen bezitten!

 • Icon Quote Left

  Sandra Mur zegt over Manon als haar coach;

  Wat ervaar ik als jij me coacht, begeleid of bij me bent? Hmmm.... je bent ongelooflijk lief, warm en betrokken. Onvoorwaardelijk naar wie of wat ik ben, t is altijd ok...

  Je bent authentiek en hebt de gave om op energetisch niveau te verbinden zowel individueel als op groepsniveau. Daarnaast ook nog eens ongelooflijk grappig en kundig , bij jou zijn woorden soms niet nodig!

  Voor mij is de onvoorwaardelijkheid en die gekke match die we ergens hebben, het meest opvallend! Bij jouw zijn is vanaf moment een als thuis zijn.... 

  Je hebt me flink wat liefdevolle schoppen de juiste kant op gegeven, wat de ongelooflijke persoonlijke groei nog verder versnelt en verdiept heeft...

  Al met al eeuwig dankbaar dat je op m'n pad gekomen bent mooi mens! 

  Groet, Sandra

 • Icon Quote Left

  Jean Paul Later zegt over Manon als zijn coach;

  Luisteren, echt luisteren; dat ervaar ik bij Manon. In de stilte op jouw tempo ontdekken wat ontdekt mag worden. Ruimte geven, echte ruimte voor bewustwording en bewust zijn...

  Bewuster van jezelf, je omgeving en van het onzichtbare dat ons allen verbind.

  Dat is wat Manon op haar eigen unieke manier met je doet. Warm, menselijk en bescheiden geeft ze je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Op deze ontdekkingsreis neemt ze je mee als reisleidster met haar levenservaring, meditatievormen en NLP technieken.

  En wat je zo zal ontdekken is een blijvend cadeau aan jezelf en jouw omgeving.

  Vriendelijke warme groet,

  Jean Paul

 • Icon Quote Left

  Wiep Lont zegt over Manon als haar coach; 

  Manon verspreidt warmte om zich heen waar je je in kunt koesteren en openbloeien.

  Manon gelooft meer in jou dan jezelf. Wat een geweldige basis voor persoonlijke groei.

  Manon is een aarde engel, die je leert het leven te vertrouwen.

  Warme groet, Wiep